Hodek Zoltan

Home Mail Top secret

A sport és én

Ezt két teljesen különálló fogalom. Semmi közöm a sporthoz. Mégis egy-két példa azért volt rá az életemben, most erről olvashatsz.

a sport úgy általában

A sport nem az erősségem. Amíg alapsulin egész jól kosárlabdáztam, addig a középsulin ezt a kibontakozó tehetségemet teljesen visszafolytották. Azóta sem lett belőlem nagy sportoló, de azért néha elkap, és visz a hév.


bicikli

Későn tanultam meg biciklizni, de ezt a lemaradásomat pótoltam. Néhány barátommal: Zsolti, Karcsi, Józsi... és még sorolhatnám szoktunk nyaranta biciklizni. De nemcsak úgy, hanem az volt a célunk, hogy minél messzebre menjünk. A biciklizés elég takarékos és egészséges foglalkozás. Valamikor Eska Premier, ma Author Horizon biciklim van. Ezzel a két biciklivel a következő országokat jártuk meg:


túra

Szeretek túrázni. Már bejártam Palást környékét, a Pilisi hegyeket, Vértest, Magas-Tátra egy részét. Utóbbi időkben romló egészségi állapotomra hivatkozva már nem vállalkoztam többnapos túrákra.


görkori

Ez az a sportág amit egyenlőre csak passzívan űzök, de ami késik nem múlik. A görkori már megvan hozzá. Egy Rollerblade.


rehab torna

Nos, ennek a sportágnak hódolok a leggyakrabban. Nap mint nap edzenem kell a hátgerincemet, hogy valamiképpen kondícióban tartsam a körülötte lévő izmokat. Egyébként ahány fizioterapeuta vesz kezelésbe annyiféle torna létezik.


autók

Erről is említést kell hogy tegyek. Szeretek vezetni, főleg, hogy már nem kell szemüveget hordanom hozzá. Nem igazán sport, de számomra ez is kikapcsolódás. Eddig két autóm volt: Škoda Fabia Combi, és egy Citroen C4.